Актуелности

Младеновачки произвођачи изузетно запажени на 17. Сајму етно хране и пића

Објављено у Актуелности.

На традиционалној сајамској манифестацији, на штанду Градске општине Младеновац, представља се десет произвођача и фирми из наше општине који су већ првог дана били изузетно запажени и са својим производима привукли велику пажњу посетилаца.

Младеновчане је на Сајму посетио председник Градске општине Младеновац Владан Глишић, који је истакао да ће општина, као и до сада, стајати иза свих потреба произвођача и давати им подршку у промоцији здраве хране из овог краја.

Штанд општине Младеновац посетила је и министарка пољоприведе Јелена Танасковић која је. истакла велики пораст органске производње у Србији, указала на значај заштите географског порекла хране и пића и нагласила да је министарство подржало 51 захтев за заштиту географског порекла.

Сајам етно хране и пића трајаће до 3. децембра, а Младеновац представљају Млекара „Границе“, предузећа „Агросе“ и „Дестилерија Деспот“, пољопривредна газдинства Станковић, Аздејковић, Јанковић и Јоцић као и удружења „Вредне руке Рабровца“, „Од предака за будућност“ и „Собрашице“.

Mldproizvodjaci1
Mldproizvodjaci2
Mldproizvodjaci3
Mldproizvodjaci4
Mldproizvodjaci5