• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна

Вести

Изложба модификованих аутомобила у Спортском центру

Спорт - 18. август 2017.

altСпортски центар Младеновац и Спортско удружење "Gentlmen's SRB" организују, у суботу 26. августа од 17,00 до 22,00 сати, изложбу модификованих аутомобила, спортско дружење и такмичење у малом фудбалу.

 

Обавештење - Исправност воде на јавним чесмама

Актуелности - 18. август 2017.

altНа основу спровођења Програма контроле квалитета изворске воде са јавних чесама на територији градске општине Младеновац, коју је извршио Градски завод за јавно здравље из Београда, односно Лабораторија за хуману екологију и екотоксикологију, обавештавамо јавност о резултатима лабораторијског испитивања.

 

Акција добровољног давања крви

Актуелности - 17. август 2017.

altИнститут за трансфузију крви Србије у сарадњи са Црвеним крстом Младеновца поставиће трансфузиомобил, у четвртак, 31.8.2017. године у периоду од 10,00 до 17,00 часова на платоу испред зграде градске општине Младеновац.

 

Обавештење о закљученом уговору - превоз ученика

Огласи, тендери и конкурси - 15. август 2017.

Обавештење о закљученом уговору у отвореном поступку јавне набавке услуге превоза ученика на територији градске општине Младеновац, ОП-ЈН бр. 2.4/2017.

 

Одлука - суфинансирање програма Удружења у 2017. години

Огласи, тендери и конкурси - 11. август 2017.

Одлука о избору програма приајвљених на Јавни конкурс за доделу средстава за суфинансирање програма од јавног интереса које реализују Удружења у 2017. години из буџета градске општине Младеновац - за програме пријављене на Јавни конкурс закључно са 8.8.2017. године.

 

Одржана седница Већа

Актуелности - 11. август 2017.

altНа седници Већа градске општине Младеновац одржаној 11. августа, усвојене су све тачке дневног реда.

 

Побољшање водоснабдевања у Великој Крсни

Актуелности - 10. август 2017.

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић, разговарао је са мештанима Велике Крсне и представницима тамошње месне заједнице о унапређењу сеоске путне и водоводне мреже.

 

Анкета Агенције за безбедност саобраћаја

Актуелности - 10. август 2017.

altАгенције за безбедност саобраћаја Републике Србије позива грађане да попуне интернет анкету која ће бити део истраживање ставова учесника у саобраћају на нивоу Републике Србије за 2017. годину.

 

Уручена јавна признања директорима школа

Актуелности - 10. август 2017.

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић, уручио је јавна признања Плакете градске општине Младеновац, Милисаву Томчићу, директору основне школе "Свети Сава" и Златку Милинковићу, бившем, дугогодишњем директору Гимназије у Младеновцу.

 

Возачима бежичне слушалице за мобилне телефоне

Актуелности - 09. август 2017.

altНа младеновачкој "Газели", представници Комисије за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац, у срадњи са Полицијском станицом Младеновац, делили су возачима "Handsfree" слушалице за мобилне телефоне.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 134