• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Актуелности
Уређење пута за "Диспанзер" Штампа
28. март 2016.
 

 

Улица Војводе Мишића, којом се долази до капије Специјалне болнице за интерне болести, уређена је изградњом тротоара и проширењем коловоза. Посао вредан 3.000.000 динара финансирала је градска општина Младеновац.

Како се ради се о једној од нафреквентнијих саобраћајница коју користе амбулантна возила, путнички аутомобил и пешаци, уређење ове улице наметнуо се као један од приоритета у раду Привременог органа градске општине Младеновац. Решење је нађено у изгрaдњи тротоара дугачког око 300 метара, са једне  и проширењу саобраћјнице за метар, са друге стране улице, тако да се изашло у сурет и возачима и пешацима.

Владан Глишић, председник Привременог органа градске општине Младеновац, рекао је да је уређење ове улице била потреба оних суграђана који долазе у болницу као и оних који болничко двориште користе као пречицу до својих домова.

– Сећате се да је улица била уска и да је било проблема око мимоилажења возила. На инициајтиву директорке Специјалне болнице изнашли смо могућности да уложимо новац у уређење ове улице. 

Наставићемо да радимо по приоритетима и надам се да ћемо успети да асфалтирамо целу улицу која је у лошем стању, посебно јер се ради о фреквентној саобраћајници коју осим амбулантних возила и аутомобила користе и пешаци – рекао је Глишић.

Што се тиче интерне саобраћајнице за амбулантна и набавна возила Специјлане болнице, која је у изузетно лошем стању, Глишић је рекао да ова деоница спада у надлежност болнице, те да се мора наћи решење са руководством болнице која једина има право управљања и регулисања саобраћаја у свом дворишту.