logo

Актуелности

Младеновац на фестивалу "Србија у ритму Европе"

altПредставници фестивала "Србија у ритму Европе" одржали су 18. децембра аудицију за избор учесника на овом фестивалу чији финални део ће се одржати почетком јуна 2018. године у Нишу уз пренос на Првој српској телевизији.

За аудицију су се пријавили ђаци из младеновачких основних и средњих школа. После приказаног умећа у игри и плесу, жири је одабрао ученике Гимназије, Алексу Мацуру и Катарину Лукић (песма) и Ирену Илић и Ању Деспотовић (плес).

Градска општина Младеновац и продукција фестивала "Србија у ритму Европе" потписали су ове године уговор о учешћу деце из наше општине на музичком такмичењу чије финале ће бити 2018. године у Нишу.

Игор Карадаревић, извршни директор "Србија у ритму Европе", нагласио је да ће после обуке и аудиција, деца из Младеновца учествовати у такмичењу за најлепшу песму Европе у надметању са 23 града и општина из Србије уз живи ТВ пренос.

alt- Деца из општине Младеновац ће бити у граду Нишу на финалном такмичењу које ће преносити Прва српска телевизија. Деца из Младеновца ће представљати град Београд, бориће се против деце из 23 градова и општина у Србији. Први пут су нам се прикључили Крагујевац и Нови Сад као и неке мање и веће општине.

Половином јануара ће се знати коју ће европску земљу Младеновац представљати. Мислим да је част представљати свој град и овом приликом би се захвалио председнику градске општине Младеновац који нам је дао неколико савета и позитивно мишљење које смо одмах усвојили и захваљујући њему деце општине Младеновац имаће привилегију да буду на Првој српској телевизији - рекао је Карадаревић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.