logo

Актуелности

Подела бесплатних дечијих аутоседишта

altУручењем 106 дечијих аутоседишта почео је са реализацијом заједнички пројекат поделе бесплатних аутоседишта градске општине Младеновац и Комисије за безбедност саобраћаја.

Према речима члана Комисије за безбедност саобраћаја, Стефана Ивановића, планирано је да се ове године подели око 500 аутоседишта. Предавање о правилној употреби дечијих аутоседишта одржала је Гордана Веснић, дипломирани инжењер саобраћаја, из Удружења "Зелени талас".

Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, изразио је задовољство што пројекат поделе бесплатних дечијих аутоседишта успешно функционише од 2016. године као и да је до сада подељено више од хиљаду аутоседишта.

- Надам се да сте конкурисали и за новчани део од 10.000 динара који исплаћује општина Младеновац за новорођене бебе. Такође и град Београд уплаћује 20.000 динара. Од данас ћемо имати и обуку како се на правилан начин монтира аутоседиште и мислим да је добра ствар да стручни људи то објасне. Добили смо препоруку од Агенције за безбедност у саобраћају да овај пројекат наставимо. Желим вам све најбоље и пуно продичне среће - рекао је Глишић.

alt altaltalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.