logo

Актуелности

Базар спорта у Младеновцу

altГрадска општина Младеновац и Спортски савез Младеновца организовали су "Базар спорта", спортску манифестацију која се одржала на Градском тргу и главној младеновачкој улици.

Кроз игру и показне вежбе, спортисти и тренери из младеновачких спортских клубова представили су Младеновчанима своје клубове на спортској манифестацији која има за циљ да на једном месту грађанима представи све клубове и све спортове у Младеновцу и у непосредној комуникацији грађана са тренерима и спортским радницима афирмише подједнако све спортове.

На данашњем базару учествовали фудбалски клубови, школе фудбала, стонотенисери, кошаркаши, гимнастичари, атлетичари, каратисти и одбојкаши

Присутнима се обратио Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац, задужен за спорт.

- Драга децо, поштовани родитељи, ово је предиван спортски дан у нашем граду и већ традиционална манифестација у коју желимо да укључимо свако дете које жели да се бави спортом. За нас је најважније да ово протекне у реду и сва деца да погледају шта можемо да понудимо као Спортски савез Младеновца. Надам се да ће се деца препознати у неком спортском клубу и наћи нове другаре. Наш циљ је да имамо здраву децу и да Младеновац постане нај спортскији дан у региону - рекао је Спасојевић.

altБазар је отворио Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

€“- Поштовани суграђани, желим вам добродошлицу на младеновачки Базар спорта, базар младости и деце, презентацију свих клубова на територији градске општине Младеновац. Надам се да ће деца имати прилику да се по својим афинитетима укључе у неки од спортских клубова. Веома је важно да направимо комуникацију између деце и клубова и да се млади упознају са бројни спортским клубовима који су активни у нашој општини и тако мотивишу на активно или рекреативно бављење спортом.

Драго нам је да сваке године све више деце и родитеља долазе да овде проведу један пријатан дан. Задовољство је видети да ова манифестација постаје прави породични дан - дан када родитељи и деца у спортском окружењу проводе време заједно, а сваки такав тренутак у је драгоцен.

Базар спорта је најбоља прилика да се поздраве наши спортисти, да се деца друже и упознају са њима али и да се представе стручни тимови и сви они који се не виде, а неопходни су у систему спорта. Мислим да полако успевамо јер се све више деце проналази себе у спорту и има доста младих људи који своје узоре виде баш у спортским херојима данашњице. Захваљујем се свима који су данас са нама и проглашавам Базар спорта отвореним - рекао је Глишић.

altaltalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.