• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Актуелности
Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја иновативних делатности и самозапошљавањанезапослених лица Штампа
23. август 2019.

ГРАД БЕОГРАД

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДA

Секретаријат за привреду

објављује

ЈАВНИ КОНКУРС

за доделу средстава за подршку развоја иновативних делатности и самозапошљавањанезапослених лица

 

Детаљније: Текст конкурса :http://www.beograd.rs/images/file/e149f4995f9a66e91029145a793ea120_1392616290.pdf