logo

Актуелности

Обавештење о раду Основног јавног тужилаштва у Младеновцу за време ванредног стања

alt

У Основном јавном тужилаштву у Младеновцу ће се, почев од 18.3.2020. године поступати само у предметима у којима је одређен притвор или се тражи одређивање притвора, као и у предметима у којима се води поступак за кривично дело Недозвољена трговина из чл. 235 КЗ, кривично дело Непоступање по здравственим прописима за време епидемије из чл. 248 КЗ, кривично дело Преношење заразне болести из чл. 249 КЗ и кривично дело Изазивање панике и нереда из чл. 343 КЗ, која су извршена у време ванредног стања, затим у предметима где је оштећени малолетно лице, у предметима која се односе на насиље у породици , у предметима у којима постоји опасност од застаревања, као и у другим предметима за кривична дела за који је примљен већи број кривичних пријава, а извршена су за време ванредног стања и у вези са ванредним стањем.

У осталим предметима одлаже се спровођење доказних радњи.
Пријем писмена обављаће се у канцеларији број 25, којој уз пратњу радника обезбеђења може приступити по једна странка или грађанин, при чему се препоручује да се писмена тужилаштву достављају поштом или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Странкама ће бити омогућен увид искључиво у предмете који су наведени под тачком 1. овог обавештења.
Потврде које странкама и грађанима издаје тужилаштво издаваће се искључиво ако подносилац укаже на оправданост хитног издавања, а у свим осталим случајевима захтеви за издавање потврда ће се достављати поштом, односно издате потврде ће се подносиоцима достављати путем поште.

Све остале информације о раду тужилаштва странке и грађани могу добити позивањем на број телефона 011/8244-145.

ЈАВНИ ТУЖИЛАЦ
мр Иван Конатар

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.