logo

Актуелности

Министар Ђорђевић у посети геронтолошким центрима

alt

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, обишао је данас геронтолошке центре на Бежанијској коси у Београду, Младеновцу и Обреновцу како би уручио трајна заштитна одела као помоћ у борби против вируса COVID-19, али и разговарао са директорима и запосленима у овим установама.

Поред руководства установе, министра је у Младеновцу дочекао председник општине, Владан Глишић.

„Веома је важно да током борбе против корона вируса сви запослени имају заштитну опрему. Редовно снабдевамо све установе у систему социјалне заштите и дезинфекционим средствима, маскама и рукавицама. Сигуран сам да ће ова трајна заштитна одела користити у заштити од вируса. У овом тренутку најважније нам је здравље наших корисника, запослених и њихових породица“, поручио је Ђорђевић.

„Ресорно министарство наставиће и у наредном периоду да поступа у складу са инструкцијама Кризног штаба за ванредне ситуације и Владе Републике Србије, јер је најбитније да наши најстарији грађани, као и сви они који су смештени у установама социјалне заштите, имају сигурност и бригу на највишем нивоу“, рекао је министар.

„Желео бих да после ове посете истакнем да сам задовољан сарадњом и комуникацијом са јединицама локалне самоуправе које овим установама свакодневно помажу у борби против вируса корона“, закључио је Ђорђевић.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.