logo

Актуелности

Реконструисана фискултурна сала у основној школи у Ковачевцу

alt

Ученици Основне школе "Живомир Савковић" у Ковачевцу добили су нову фискултурну салу. Недавно су завршени радови на комплетној реконсктрукцији сале, а такође, обављена је и санација крова, окречена свлачионица и замењена врата на свлачионици, тоалетима и улазу у салу.
Када је у питању ова основна школа, општина Младеновац је у претходном периоду финансирала радове на уређењу и санацији ученичких тоалета у целој школи, радове на сређивању улаза и прилаза објекту, реконструкцији канализационе мреже, фасадарске радове и, као и уређење инсталација за грејање фискултурне сале и замену столарије.

Такође, комплетна матична школа покривена је видео надзором, а уређена је и бетонска стаза и постављена капија са главне улице.

Како је раније истакао председник Градксе општине Младеновац, Владан Глишић, инвестирање у школе је један од приоритета локалне самоуправе.

"На руководству школа је да праве пројекте и кандидују своје потребе, а општина ће увек пронаћи средства за њихову реализацију", рекао је Глишић.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.