• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Акција добровољног давања крви у Младеновцу 8.априла
05. април 2020.

alt

По захтеву Црвеног крста Србије – Црвени крст Младеновац, командант Штаба за ванредне ситуације градске општине Младеновац, Владан Глишић, одобрио је организовање акције добровољног давања крви 8. априла у галерији Фоаје Центра за културу и туризам Младеновац, уз обавезу Црвеног крста да пре и после спроведене акције, у сарадњи са Заводом за биоциде и медицинску екологију, изврши дезинфекцију простора у којем ће се реализовати акција.

 
Бесплатна средства за дезинфекцију за грађане Младеновца
04. април 2020.

alt

У Младеновцу је почела подела дезинфекционог средства које грађани могу користити за дезинфекцију површина. Канистер са већ припремљеним раствором натријум-хипохлорита налази се на платоу испред Спортско-рекреационог центра "Љубомир Ивановић-Геџа" и допуњаваће се редовно. Дезинфекционо средство није могуће преузети током трајања полицијског часа.

 
Наставља се редовна дезинфекција свих јавних површина на територији општине Младеновац
04. април 2020.

altОпштина Младеновац наставила је дезинфекцију јавних површина и саобраћајница. Јуче су третиране најпрометније улице и тротоари као и прилази домовима за стара лица "€žСвети Никола", "€žЛуг" и установи Геронтолошки центар Младенвац. Такође, дезинфиковани су и прилази Болници и Дому здравља,Тржном центру Младеновац и малопродајним трговинским радњама.

 
Редовна испорука заштитне опреме младеновачком Дому здравља
04. април 2020.

altУ младеновачки Дом здравља стигла је редовна испорука заштитне опреме за запослене у овој установи – заштитне маске и рукавице, капе, комбинезони, једнократни мантили и друга заштитна опрема, како би медицински радници, који су у првој линији борбе против вируса, били што боље заштићени.

 
Младеновачки здравствени радници , понос нашег града!
04. април 2020.

alt

MЛАДЕНОВАЧКИ ЗДРАВСТВЕНИ РАДНИЦИ, ПОНОС НАШЕГ ГРАДА!

Хвала свим нашим херојима! Ту смо, једни за друге...

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА! БОРИЋЕМО СЕ И ПОБЕДИЋЕМО!

 
Радно време општинског кол центра овог викенда од 8 до 15 часова
03. април 2020.

altГрадска општина Младеновац, током трајања ванредног стања због корона вируса, свакодневно пружа помоћ и подршку свим суграђанима, нарочито старијима, који су највише угрожени.

 
Глишић са представницима домова за смештај старијих лица
03. април 2020.

altПо налогу Градског штаба за ванредне ситуације, а у циљу имплементације мера превенције које се спроводе на спречавању ширења вируса Ковид -19, командант Штаба за ванредне ситуације градске општине Младеновац, Владан Глишић одржао је састанак са представницима младеновачких домова за смештај одраслих и старијих oсоба.

 
Глишић уручио донацију млднеовачких пчелара болници и Дому здравља
03. април 2020.

altКомандант Штаба за ванредне ситуације, Владан Глишић, обишао је Специјалну болницу за интерне болести и Дом здравља у Младеновцу како би пружио подршку и изразио захвалност здравственим радницима на свему што чине у овим данима када се Србија и Младеновац боре против ширења вируса Ковид-19. Глишић је, заједно са својим сарадницима, уручио овим установама пчелиње производе, мед и прополис капи, које су општини Младеновац донирали младеновачки пчелари.

 
Младеновчани помажу својим суграђанима
02. април 2020.

altласник младеновачке трговинске радње „Гарден“, Иван Илић, у жељи да да допринос у борби против вируса и помогне својим суграђанима, поклонио је данас градској општини Младеновац 3000 заштитних маски које ће општина, преко Штаба за ванредне ситуације, проследити установама и службама којима је то потребно.

 
Општина Младеновац наставља са поделом пакета пензионерима са малим пензијама
02. април 2020.

altГрадска општина Младеновац наставила је и данас са поделом пакета помоћи пензионерима слабијег материјалног стања, са примањима мањим од 30.000 динара, које је обезбедио Град Београд у сарадњи са Привредном комором Београда.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 150