• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Успешна акција "Чеп за хендикеп"
16. јануар 2018.

altЗахваљујући бројним установама и јавним предузећима која су подржала хуманитарну акцију "Чеп за хендикеп" младеновачки Дневни боравак за децу и младе са сметњама у развоју добио је ортопедско помагало хидрауличну дизалицу.

 
Општи позив за увођење у војну евиденцију
15. јануар 2018.

altМинистарство одбране позива сва лица мушког пола, рођена 2000. године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, да се јаве у Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Младеновац, ул. Космајска бр. 3.

 
Асфалт поред школе "Коста Ђукић"
12. јануар 2018.

altПредузеће "Шумадија пут" асфалтирало је Шантићеву и део улице Милеве Марић у укупној дужини од 300 метара. Улице су урађене на предлог Савета МЗ "Селетрс".

 
Завршена обука НЗС-а за започињање сопственог посла
12. јануар 2018.

altДводневну обуку "Пут до успешног предузетника" Националне службе за запошљавање успешно је завршило 50 суграђана чиме су стекли услов да конкуришу за субвенције за самозапошљавање и покретање свог посла.

 
Новогодишњи пакетићи за децу из боравка
12. јануар 2018.

altПредставници градске општине Младеновац поделили су новогодишње пакетиће деци из Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Младеновцу.

 
Подела дечијих аутоседишта и у 2018. години
11. јануар 2018.

altДоделом 25 дечијих аутоседишта приводи се крају акција градске општине Младеновац и Комисије за безбедност саобраћаја за 2017. годину. Додела аутоседишта ће се наставити и у 2018. години.

 
Радна посета школи ОШ "Момчило Живојиновић"
11. јануар 2018.

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић, обишао је основну школу "Момчило Живојиновић" на позив директорке Весне Влајић са којом је разговарао о инфраструктурним потребама ове школе и издвојених одељења.

 
Оглашена продаја фирме "Петар Драпшин"
11. јануар 2018.

altНа инетренет сајту Агенције за лиценцирање стечајних управника оглашена је продаја фирме "Концерн Петар Драпшин ад Фабрика цилиндарских склопова-М" доо у стечају. Јавно отварање понуда одржаће се 30. јануара 2018. године у 11.00 часова.

 
Одржана седница Већа
11. јануар 2018.

altНа седници Већа градске општине Младеновац одржаној 11. јануара усвојене су све тачке дневног реда.

 
Наставак асфалтирања у Великој Иванчи
10. јануар 2018.

altПосле асфалтирања засеока Превлаке у Великој Иванчи, где је у мрежу улица Превалске и Стублине са крацима, уграђено 4,5 километара асфалта, предузећа "Србијааутопут" наставило је радове у овом селу.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 80