• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Друштво
Кампања за безбедност саобраћаја Штампа
04. август 2016.
 

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац на позив Агенције за безбедност саобраћаја Србије прикључује се кампањама "Вози одморан/Drive fresh" и "Пази друге, мисли на себе!".

Кампања "Вози одморан/Drive fresh" - летњи месеци, односно јун, јул и август су месеци са најизраженијим страдањем у саобраћају. Разлози за овакво стање су различити, а велики број настрадалих у току летњих месеци припада оној категорији учесника који су путовали на дужим релацијама, враћали се са њих или пак транзирали кроз Србију на путу до своје земље. Имајући у виду постојеће стање, у настојању да се трагичан биланс из године у годину смањи Агенција за безбедност саобраћаја РС је у оквиру кампање "Вози одморан/Drive fresh" припремила билборде, брошуре и радио спот.

Линк за преузимање материјала можете преузети ОВДЕ.

Кампања "Пази друге, мисли на себе!" - Током лета повећано је присуство мотоциклиста и мопедиста на путевима, а што прати и већи број саобраћајних незгода са овом категоријом учесника у саобраћају. Мотоциклисти и мопедисти припадају рањивој групи учесника у саобраћају и препознати су као посебно угрожена циљна група у нашој земљи. Кампања о којој је реч посвећена је управо мотоциклистима и мопедистима и има за циљ смањење броја и последица саобраћајних незгода у којима они учествују, а Агенција за безбедност саобраћаја РС у оквиру ње је припремила и видео спот.

Линк за преузимање видео снимака можете преузети ОВДЕ.