• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Друштво
Први дан за прваке
03. септембар 2019.

alt

Школска година почела je за близу 500 првака који су започели школовање у младеновачким основним школама. Као и претходних година градска општина Младеновац даровала је све нове основце пригодним поклонима. 

.

 
Годишњица оснивања Космајско-посавског партизанског одреда
02. јул 2019.

alt

На свечаности, одржаној 2. јула на Космају, уз присуство представника општина Сопот, Младеновац и Гроцка, бројних удружења бораца и грађана, положени су венци у знак сећања на оснивање Космајско-посавског партизанског одреда, 2. јула 1941. године на простору планине Космај.

 
Ускршња честитка председника градске општине Младеновац
27. април 2019.

alt

Поводом предстојећег Ускрса, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, честитао је грађанима Младеновца велики хришћански празник.

 
„Весели Васкрс“ у Спортском центру
24. април 2019.

alt

Младеновачки Спортски центар организоваће традиционалну манифестацију„Весели Васкрс“, у недељу, 28. априла, на дан Васкрса, са почетком у 10 сати.

 
Младеновчани најбољи у Београду
23. април 2019.

alt

Екипа ученика основне школе “Живомир Савковић” из Ковачевца победила је у финалу Еко - квиза, такмичења ученика од петог до осмог разреда београдских основних школа у знању о екологији, рециклажи и правилном одлагању отпада.

 
Младеновачки пензионери отпутовали на излет у Врдник
17. април 2019.

alt

Младеновачки пензионери отпутовали су на једнодневни излет у Бању Врдник, у оквиру пројекта једнодневних излета и дводневних путовања "Треће доба - Упознајмо лепоте и културно-историјске споменике Србије".

 
Изложба меда и цвећа
16. април 2019.

alt

Друштво пчелара "Космај" организоваће 19. и 20. априла у градском парку традиционалну пролећну изложбу меда и других пчелињих производа, под називом "Дани пролећа". Ове године пчеларима ће се придружити и произвођачи цвећа, зимзеленог жбуња, лековитог биља и баштенске опреме са територије општине Младеновац и околних градова и општина.

 
Бајкери поново обрадовали децу
24. децембар 2018.

altМладеновачке бајкерке и бајкери, обучени у одела деда Мраза и Мразица, у суботу су посетили Центар за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Младеновцу где су деци и корисницима ове установе поделили 40 новогодишњих пакетића.

 
Младеновчанин у Маутхаузену
10. мај 2018.

altМладеновчанин Драган Илић, син логораша из Маутхаузена, присуствовао је овогодишњој комеморацији поводом годишњице ослобођења логора.

 
Новогодишњи пакетићи младеновачких послодаваца
17. јануар 2017.

Унија послодаваца Србије - Послодавци Младеновца у сарадњи са градском општином Младеновац поделили су 150 новогодишњих пакетића. 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 5