• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Образовање
Уживање на "Креативној чаролији"
06. јун 2019.

altОШ "Живомир Савковић" из Ковачевца учествовала је у категорији драмских представа на Фестивалу дечијег стваралаштва "Креативна чаролија" одржаном у Бањи Врујци.

 
Награде за ђаке ОШ "Коста Ђукић"
28. мај 2019.

altУченици Основне школе "Коста Ђукић" освојили су награде на Републичким такмичењима из историје и физике.

 
Унапређење међугенерацијског дијалога
14. мај 2019.

altГрадска општина Младеновац у сарадњи са позориштем "Пан Театар" организовали су едукативну представу "Извините, колико имате година?" одржану у Центру за културу и туризам.

 
Сајам образовања у Спортском центру
12. март 2019.

altСајам образовања се одржава 22. марта у Спортском центру од 10,00 до 14,00 сати. Матуранти основних школа моћи ће на Сајму образовања да се упознају са понудом смерова и програма осам средњих школа из Младеновца, Сопота, Аранђеловца, Тополе и Београда.

 
Пројекат Техничке школе - "Обуци своју креацију"
01. март 2019.

Техничка школа Младеновац почела je са реализацијом пројекта "Обуци своју креацију" који има за циљ укључивање младих са инвалидитетом и сметњама у развоју у средње стручно образовање и област рада текстилство и кожарство, наводи се у саопштењу Техничке школе.

 
Припремна настава за упис на факултете
18. фебруар 2019.

altГрадска општина Младеновац организује бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за средњошколце за предстојећи упис на факултете.

 
Обданиште ускоро у Великој Крсни
13. фебруар 2019.

altКако је најавио Ратко Ђорђевић, директор ОШ "Биса Симић" у Великој Крсни, ускоро ће у оквиру школе почети са радом обданиште са две групе малишана.

 
Замена расвете у ОШ "Коста Ђукић"
06. фебруар 2019.

altКако је најавио Дејан Степановић, члан Већа задужен за образовање, градска општина Младеновац финансираће радове у Основној школи "Коста Ђукић", у матичној школи и издвојеним одељењима.

 
Текући радови у ОШ "Бора Лазић" у Влашкој
05. фебруар 2019.

altГрадска општина Младеновац финансираће израду рачунарске мреже у Основној школи "Бора Лазић" у Влашкој за потребе коришћења електронског дневника.

 
Најава улагања у образовање
01. фебруар 2019.

altДејан Степановић, члан Већа задужен за област образовања, обишао је издвојено одељење ОШ "Момчило Живојиновић" у Дубони где ће се током зимског распуста обавити инфраструктурни радови.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 7