• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Образовање
Сајам образовања у Спортском центру
22. март 2018.

altМатуранти основних школа моћи ће на Сајму образовања да се упознају са понудом смерова и програма девет средњих школа из Младеновца, Сопота, Аранђеловца, Тополе и Београда. Сајам се одржава 23. марта у Спортском центру од 10,00 до 14,00 сати.

 
Ликовни конкурс на тему екологије
19. март 2018.

altАсоцијација за подршку науке, културе и уметности "Ноумена", поводом обележавања Дана планете Земље, организује ликовни конкурс под називом "Зауставимо загађење наше планете - рецимо не пластици".

 
Припремна настава за упис на факултете
20. фебруар 2018.

altГрадска општина Младеновац организује бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за средњошколце за предстојећи упис на факултете.

 
Трибина о вршњачком насиљу
31. јануар 2018.

altГрадска општина Младеновац организовала је за ученике и наставнике средњих школа трибину о вршњачком насиљу. На трибини су говорили представници Центра за социјални рад, Гимназије и Полицијске станице.

 
Основци на конкурсу "Мој пријатељ ватрогасац"
18. јануар 2018.

altУченици Основне школе "Момчило Живојиновић" били су успешни на градском такмичењу ликовних и литерарних радова "Мој пријатељ ватрогасац" које традиционално организује Ватрогасни савез Београда.

 
Такмичење "Да рат остане само игра"
20. новембар 2017.

altМладеновачка Гимназија угостила је учеснике такмичења из области историје "Да рат остане само игра". Такмичење је организовао Савез борачких организација Републике Србије у сарадњи са Центром за пословне вештине из Београда и под покровитељством Министарства за рад и запошљавање.

 
Недеља руског дечијег филма у Младеновцу
04. септембар 2017.

altЗа ученике основних школа од 12. до 15. септембра одржаће се Фестивал Недеља руског дечијег филма "Бајке детињства". Термини за пројекције су у 10, 12 и 14 часова у биоскопу Центра за културу.

 
ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМ МЛАДЕНОВАЧКИМ УЧЕНИЦИМА
29. јун 2017.

altНајбољи основци, њихови родитељи, другари и наставници, били су гости на традиционалном пријему који градска општина Младеновац организује за добитнике дипломе "Вук Караџић".

 
Награде за глумце из ОШ "Коста Ђукић"
07. јун 2017.

altПредстава "Тигањ" ученика и ментора ОШ "Косте Ђукић" добила је три награде на Међународној смотри сценског стваралаштва у Лесковцу.

 
"Васкршњи сто" окупио малишане
19. април 2017.

altГрадска општина Младеновац организовала је манифестацију "Васкршњи сто" која се одржала 17. априла у холу зграде градске општине Младеновац.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 5