logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Предлог листе првенства - Интерно расељена лица - мали грант

 

На основу члана 11. став 4. Правилника којим се уређују услови и критеријуми за избор корисника за доделу средстава намењених побољшању услова становања интерно расељених лица док су у расељеништву, кроз набавку грађевинског материјала за поправку или адаптацију  додељене сеоске куће са окућницом за кориснике програма куповине куће са окућницом из средстава буџета Републике Србије и АП Војводине, и на основу Чл. 6. Став 2. Тачка 2. „ Уговора о сарадњи на реализацији помоћи за побољшање услова становања интерно расељених лица док су у расељеништву кроз доделу помоћи у виду грађевинског материјала за поправку или адаптацију сеоске куће са окућницом“  бр. II-00-06-3/879/2015. од 22.6.2015.године,  Комисија за избор корисника за доделу помоћи интерно расељеним лицима док су у расељеништву, за куповину сеоске куће са окућницом и додатну помоћ намењену за грађевински материјал за поправку или адаптацију предметне сеоске куће са окућницом  на територији  ГО Младеновац, на седници одржаној 17.9.2015.години, донела је:

ПРЕДЛОГ ЛИСТЕ РЕДА ПРВЕНСТВА
(Интерно расељена лица-мали грант)

Редни

број

Презиме и име подносиоца захтева

Место порекла

Место становања

1.

Јанковић Алекса

Пећ

Кораћица

2.

Јовановић Горица

Сува Река

Пружатовац

 

Предлог листе реда првенства, објавити на огласној табли и сајту Управе градске општине Младеновац.

На Предлог листе реда првенства, подносиоци захтева могу уложити приговор Привременом органу управе Г.О.Младеновац, преко Комисије, у року од 8 дана од дана објављивања предлога листе првенства.

Комисија за избор корисника за доделу помоћи интерно расељеним лицима док су у расељеништву, за куповину сеоске куће са окућницом и додатну помоћ намењену за грађевински материјал за поправку или адаптацију предметне сеоске куће са окућницом  на територији ГО Младеновац.

.III-08-561-2-03/2015 од 17.9.2015. године                                        

ПРЕДСЕДНИK
КОМИСИЈЕ

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.