logo

Спорт

Пријем за стонотенисере

 

Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац задужен за спорт, разговарао је данас са управом, тренерима и такмичарима Стонотениског клуба "Младеновац".

Представници Стонотениског клуба "Младеновац" упознали су Спасојевића са стањем у клубу, оствареним резултатима али и са проблемима са којима се сусрећу. Младеновачки стонотенисери су истакли да су у принципу задовољни али да има простора за унапређење услова тренирања.  Као један од проблема издвојили су недовољан број термина за тренирање као и куповину, релативно скупе, опреме.

Спасојевић је поновио опредељење градске општине Младеновац да спортисте и клубове у општини неће делити на "мале" и "велике" спортове, већ да ће свако ко оставрује резултате имати подршку како општине Младеновац тако и Спортског савеза.

Он је обећао да ће општина Младеновац покушати да код градског Секретаријата за спорт добије још термина за тренирање, као и да ће се све активности везане за помоћ у куповини опреме, одласке на такмичења обављати преко Спортског савеза Младеновца и у складу са Стратегијом развоја спорта у градској општини Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.