• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Спорт
Новости из Спортског центра Штампа
23. август 2016.
 

 

У суботу 20.08.2016.године, III курс од 40 деце школског и 20 деце предшколског узраста завршило је "Обуку непливача", уз доделу диплома и у присуству родитеља, а јуче је почео и последњи, IV курс. На крају обуке наш град ће имати око 250 нових малих пливача. Такође је успешно завршена и група "Обука непливача за одрасле".

У среду 24.08., четвртак 25.08. и петак 26.08.2016.године у Великој хали СРЦ – а биће одржани "Дани одбојке". Учешће ће узети чланови Одбојкашког клуба Младеновац и то у категоријама Школица одбојке, Предпионирке, Пионирке, Сениорке, Ветеранке и Ветерани. Такође се очекује учешће наших одбојкашких пријатеља из Тополе и Аранђеловца. Манифестација "Дани Одбојке" одржаваће се у терминима од  15 – 20 часова.

У суботу 27.08.2016.године у Великој хали СРЦ-а биће одржан II меморијални турнир "Вече борилачких вештина – Бојан Терзић". Турнир почиње у 19 часова уз учешће клубова из Београда, Смедерева, Новог Сада, Ниша, Панчева, Смедеревске паланке и Младеновца. Борбе ће се одвијати у ММА, К 1 ( кик бокс ), бокс, БЈЈ, каратеу и аикиду.

Ближи се крај летњег распуста, а са распустом и завршетак  "ЛЕТЊЕГ СПОРТСКОГ КАМПА" који је као и претходних година организован уз суфинансирање градског Секретаријата за спорт и омладину. У периоду од 20.јуна до 26.августа уценицима је омогућено да бесплатно тренирају кошарку, одбојку и стони тенис. Како кажу у Спортском центру, посећеност кампа је била велика тако да се у овој установи већ спремају за зимски распуст и неке нове кампове.