• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Спорт
Одбојкаши пример осталима Штампа
15. мај 2017.

altНа постигнутим резултатима честитали су им Владан Глишић, председник градске општине Младеновац и Горан Спасојевић, члан Већа задужен за спорт.

Глишић је рекао да су одбојкаши још једном доказали да су велики играчи и спортисти.

- Надам се да ће и женска екипа кренути примером мушког сениорског тима али да ће се на њих угледати и пионири. Општина ће стати иза свих спортиста нашег града, а сви заједно сада треба да подигнемо клуб на виши ниво. Имаћете пуну подршку општине Младеновац јер спремамо нову стратегију подршке спорту где ће критеријуми вредновања бити подједнако масовност и успех мушких и женских сениорских екипа.

Радослав Стојић, председник Одбојкашког клуба "Младеновац" изразио је задовољство што ће клуб основан 1968. године свој педесети рођендан прославити у Првој лиги.

alt- Показали смо да најбоље резултате остварујемо када је најтеже и да није било подршке локалне самоуправе ми се не би ни такмичили. Многи велики клубови су се угасили или спали на општинске нивое такмичења, а драго ми је да је у Младеновцу успостављен критеријум финансирања клубова искључиво на основу резултата и рада - рекао је Стојић.

Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац задужен за спорт, истакао је да је успех одбојкаша утолико већи јер играчки и тренерски кадар чине искључиво наши суграђани. Он је рекао да је Одбојкашки клуб "Младеновац" поставио стандард за остале клубове и додао да ће општина вредновати рад клубова на основу организације, масовности и постигнутих резултата.

 

 

alt