logo

Из Младеновца за Србију

На манифестацији „Из Младеновца за Србију,“ представљени су природни и туристички потенцијали, производи од воћа и поврћа, млека и меса, меда, производи старих заната и народне радиности.

Догађај је отворио председник Градске општинне Младеновац, Богдан Вуксановић, а присутнима се обратила и жупанка општине Горња Радгона Уршка МаукоТуш. Значај Младеновца на туристичкој мапи Београда и Србије истакао је директор Туристичке организације Београда Миодраг Поповић који је нагласио да општина Младеновац важна у том смислу и да ће имати пуну подршку у развоју туристичких потенцијала.

Хвала општинама Аранђеловац, Смедеревска Паланка, Сурчин, Обреновац, Лазаревац, Палилула, Стари Град, као и гостима из општине Горња Радгона из Словеније и општине Пале из Републике Српске које су учествовале на манифестацији.
Посебно хвала излагачима из Младеновца и других градова као и свима који су учествовали у културно уметничком програму – Предшколској установи Јелица Обрадовић, кулутрно уметничким друштвима „Љубомир Ивановић – Геџа“, „Славко Манојловић“, „Шумадија“.

 Хвала на учешћу и Дому здравља, Геронтолошком центру и Дневном боравку за децу и омладину са сметњама у развоју, Институту за рехабилитацију Селтерс и Центру за културу и туризам. Велика захвалност на подршци ЈКП „Младеновац“.

Видимо се следеће године у још већем броју!

MldSRB1
MldSRB2
MldSRB3
MldSRB4
MldSRB5

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.