logo

Вести

За безбеднији саобраћај - Едукација и поклон за младе возаче, да чувају себе и мисле на друге

Представници Комисије за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац уручили су данас на поклон ученицима Техничке школе, новопеченим возачима, пакете обавезне опреме - прву помоћ и светлоодбојни прслук као и блутут уређаје за безбедно телефонирање током вожње. Ови млади осамнаестогодишњаци образовног профила Машински техничар моторних возила недавно су, у оквиру редовне наставе, потпуно бесплатно, прошли обуку и положили возачки испит Б категорије.

Опширније

Гимназијалци из Младеновца победници националног такмичења достигнућа младих ,,Ја титан"

Ученици младеновачке Гимназије, Ђорђе Петровић и Матеја Кузмић, који су чинили тим „Брзи гонзалес“, однели су убедљиву победу у финалу и освојили фантастично прво место nа овогодишњем такмичењу у симулацији „Титан 2021“.

Опширније

Општинско школско такмичење у футсалу

Oпштинско првенство у рукомету за ученике и ученице седмих и осмих разреда основних и средњих школа oдржано је у великој сали Спортско - рекреационог центра, у организацији Спортског савеза Младеновца, уз подршку Градске општине Младеновац.

Опширније

Атлетски клуб Младеновац најуспешнији на Пролећном митингу пријатељства у Срмској Митровици

На престижном Пролећном атлетском митингу пријатељства у Сремској Митровици, који називају и незваничним првенством Србије, у изузетно јакој конкуренцији Атлетски клуб Младеновац освојио је десет медаља. Такмичење је одржано на Атлетском стадиону у Сремској Митровици уз учешће 28 клубова из целе Србије, што га чини најјачим такмичењем за млађе категорије.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.