logo

Вести

Бесплатна припремна настава за младеновачке матуранте

Захваљујући пројекту "Буди своја најбоља инвестиција", који Градска општина Младеновац реализује шесту годину за редом, ученици завршних разреда средњих школа из Младеновца и ове године потпуно беспллатно похађају припремну наставу из српског језика и математике за упис на факултете.

Опширније

Грађани Младеновца добро информисани о процесу имунизације

Представници општине Младеновац и Општинске организације Црвеног крста поделили су више од 5000 флајера грађанима Младеновца како би их адекватно информисали о томе како се треба понашати након примања прве и друге дозе вакцине против корона вируса.

Опширније

Резултати Малих олимпијских игара 2020/2021

У организацији Спортског савеза Младеновца, Градске општине Младеновац и уз подршку Асоцијације за школски спорт Града Београда, у младеновачким основним школама крајем фебруара одржане су „Мале олимпијске игре“ за децу од првог до трећег разреда.

Опширније

Подршка грађанима у процесу имунизације

Представници Градске општине Младеновац и младеновачког Црвеног крста и данас су суграђанима делили флајере путем којих могу да се информишу о томе како треба да се понашају након примања прве и друге дозе вакцине против корона вируса.

Опширније

Одржана 3. седница Штаба за ванредне ситуације

На трећој седници Штаба за ванредне ситуације Градске општине Младеновац, којом је председавао командант Штаба и председник општине, Владан Глишић, усвојен је Извештај о раду Штаба за 2020. годину, као и План рада за 2021. годину.

Опширније

Бесплатна припрема настава за упис на факултете

Градска општина Младеновац организоваће и ове године бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за ученике завршних разреда средњих школа за упис на факутете.

Опширније

Сарадња општине и Туристичке организације Београда

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, организовао је радни састанак са директором Туристичке организације Београда Миодрагом Поповићем и његовим сарадницима.

Опширније

У општини Младеновац вакцинисано 8.211 грађана

Представници општине Младеновац и Општинске организације Црвеног крста, организовали су данас штандове на којима су делили грађанима флајере путем којих могу да се информишу о томе како се треба понашати након примања прве и друге дозе вакцине против корона вируса.

Опширније

Интезивирана сарадња са Путевима Србије

По договору са прошлонедељног састанка у ЈП „Путеви Србије“, инжењери овог предузећа обишли су неке од локација на трасама државних путева на територији Младеновца за које је општина иницирала реконструкцију или измену режима саобраћаја.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.