logo

Представници "Сиепе" у Младеновцу

Делегација Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије (Сиепа) боравили су данас у радној посети градској општини Младеновац.

Делегација Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије (Сиепа) боравили су данас у радној посети градској општини Младеновац.

Ово је други састанак са представницима Агенције инициран од стране градске општине Младеновац како би се искористиле могућности, пре свега, пружања помоћи страним инвеститорима да започну пословање у нашој општини.

Поред руководства градске општине Младеновац, данашњем састанку су присуствовали и директори ЈП "ДИП" и Туристичке организаије. Основна тема данашњег разговора је заједнички наступ ГО Младеновац и "Сиепе" у циљу повезивања страних инвеститора и овдашњих привредника. Договорено је да општина припреми понуду локација за изградњу производних погона као и већ постојећих инфраструктурно опремљених објеката.

Такође, у плану је отварање Канцеларије за локални економски развој која би координисала сарадњу између општине Младеновац са иностраним привредним удружењима, организацијама и привредницима. Након састанка, представници "Сиепе" обишли су неке од потенцијално интересантних локација у нашој општини.

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.