logo

Конференција "Рестарт" у Центру Сава

Министарство привреде Републике Србије организује конференцију "Рестарт", која ће се одржати у уторак 17. децембра са почетком у 13 сати, у Центру Сава. Унија послодаваца Младеновца организује одлазак заинтересованих привредника на конференцију.

Министарство привреде Републике Србије организује конференцију "Рестарт", која ће се одржати у уторак 17. децембра са почетком у 13 сати, у Центру Сава. Унија послодаваца Младеновца организује одлазак заинтересованих привредника на конференцију.

Унија послодаваца Младеновца саопштава да је организовани полазак заказан за 11 часова ипсред просторија Уније послодаваца (Космајска улица, код старе Управе прихода). Заинтересовани се могу јавити на телефон 8231- 751 (Драган Дедић).

Иначе, конференција "Рестарт" се организује на иницијативу Привредне коморе Србије, Уније послодаваца Србије, Удружења послодаваца Србије "Послодавац" и Асоцијације малих и средњих предузећа и предузетника Србије.

На конференцији ће бити дискутовано о моделу "новог почетка српске привреде", специфичностима предложених измена закона о раду, приватизацији, стечају и планирању и изградњи, растерећењу трошкова пословања и пореској реформи, развојној политици и мерама за раст, решавању проблема сиве економије, оправданости субвенција и подстицаја.

Такође, разговараће се и о новом моделу инвестиционог и приватизационог оквира, који ће дефинисати начине за решавање проблема предузећа у реструктурирању и осталих привредних субјеката у надлежности Агенције за приватизацију и омогућити активно и транспарентно учешће свих домаћих и страних инвеститора у приватизацији ових предузећа.

У уводном делу конференције привредницима ће се обратити Саша Радуловић, министар привреде, Жељко Сертић, председник Привредне коморе Србије, Небојша Атанацковић, председник Уније послодаваца Србије, Диана Глигоријевић, председник Удружења послодаваца Србије "Послодавац" и  Жарко Милисављевић, председник Асоцијације малих и средњих предузећа и предузетника Србије.

 

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.