Актуелности

Помоћ породици Михаиловић из Пружатовца

Објављено у Актуелности.

 

Чланица Већа Градске општине Младеновац ресорно задужена за социјална питања, националне мањине, уанпређење и заштиту људских и мањинских права Сузана Васић, заједно са представницима Месне заједнице Пружатовац, посетила је породицу Михаиловић из тог села чија је кућа недавно страдала у невремену када је гром погодио објекат и направио велику материјалну штету.

У домаћинство Михаиловића данас је стигао део помоћи општине Младеновац у виду грађевинског материјала.

„Одмах након трагедије која је задесила породицу Михаиловић разговарали смо са Мирославом и његовим сином о томе на који начин, као локална самоупрва, можемо да помогнемо. Имајући у виду да су изразили потребу за црепом и грађевинким материјалом, ми смо им управо то и обезбедили, у жељи да им помогнемо да што пре санирају велику материјалну штету насталу услед удара грома у њихову породичну кућу“, рекла је Васић.

Васић је исгакла да су Младеновчани и овог пута показали да су људи великог срца будући да су многи суграђани одмах прискочили у помоћ породици Михаиловић и показали им да нису сами у невољи која их је задесила.

„Уз помоћ нас као локалне самоуправе, Месне заједнице Пружатовац и свих људи добре воље, верујем да ће се Михаиловићи веома брзо поново уселити у свој дом и имати сигуран кров над главом. А општина Младеновац је увек ту за сваку врсту подршке и помоћи“, нагласила је Васић.

Мирослав Михаиловић и његови укућани захвалили су се општини Младеновац, Месној заједници Пружатовац и свим организацијама и људима и који су им у тешким тренуцима притекли у помоћ.

Izgorelakuca1
Izgorelakuca2
Izgorelakuca3
Izgorelakuca4
Izgorelakuca5
Izgorelakuca6