Актуелности

Сребро и бронза за Лану и Милицу на првенству Србије

Датум: . Објављено у Актуелности.

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, примио је такмичаре, њихове родитеље и руководство Атлетски клуб Младеновац поводом великог успеха младих такмичарки Лане Спасојевић и Милице Јовановић које су се окитиле медаљама на недавно одржаном првенству Србије у Сремској Митровици.
 
У изузетно јакој конкуренцији, иако су се такмичиле са старијима од себе, Лана је успела да освоји сребрну медаљу у трци на 800 метара, док је Милица освојила бронзу у трци на на 200 метара.
 
Успех вредан пажње остварила је и штафета 4×100 метара која је освојила четврто место, иако је била убедљиво најмлађа у конкуренцији финалиста.
 
Захваљујући добрим резултатима троје такмичара Атлетског клуба Младеновац, Лана Спасојевић, Милица Јовановић и Душан Михајловић представљаће нашу општину и Град Београд на престижном атлетском такмичењу које ће се одржати у италијанском граду Мајану од 8 – 12. септембра.
 
Пријему младих атлетичара присуствоали су и директор Спортског центра "Љубомир Ивановић Геџа"  Богдан Вуксановић, секретар Спортског савеза Младеновца Александар Јовановић, председник Атлетског клуба Младеновац Дејан Михајловић и тренер Милош Тривуновић.
 
Овом приликом је речено да се увелико ради на реализацији постављања атлетске стазе што би олакшало тренажни процес и допринело новим успесима младих атлетичара.

Ssavez1
Ssavez2
Ssavez3
Ssavez4
Ssavez5