Актуелности

Одржана прва редовна седница Већа

Датум: . Објављено у Актуелности.

На данашњој, првој редовној седници Већа градске општине Младеновац једногласно и без расправе усвојено је свих пет тачака дневног реда. Веће је, између осталог, усвојило предлог завршног рачуна прошлогодишњег општинског буџета.

Усвојеним Предлогом Одлуке о изменама и допунама Oдлуке о организацији управе градске општине Младеновац предвиђа се укидање Одељења за инспекцијске послове, а оснивање Одељења за грађевинску инспекцију и послове извршења и Одељења за комуналну инспекцију. Такође, предвиђа се и укидање места шефа кабинета.

Веће је као неосноване одбило приговоре невладиних организација Удружења "Родна груда", Друштва за заштиту животиња и Ауто мото друштва "Младеновац". Као неосновани, одбијени су и приговори Одбојкашког клуба "Селтерс" и Клуба ритмичко спортске гимнастике "МИС"

Чланови Већа дали су позитивно мишљење на Информацију о припремљености система противградне заштите на територији Радарског центра "Букуља" за 2012. годину, сачињену од стране Министрарства унутрашњих послова РС, Сектор за ванредне ситуације.