Актуелности

Донација Ватрогасној јединици

Објављено у Актуелности.

Председник градске општине Младеновац, Дејан Чокић, уручио је данас комплет рачунарске опреме Дарку Рончевићу, командиру Ватрогасне спасилачке јединице Младеновац, као донацију општине овој Јединици.

Приликом потписивања Уговора о донацији, Дејан Чокић је рекао да успешна сарадња општине и Ватрогасне једнице траје већ годинама.

– Ми смо имали добру сарадњу са Ватрогасном спасилачком јединицом у Младеновцу и док сам био заменик предедника општине и драго ми је да се та сарадња успешно наставила.  Ово је скроман поклон наше општине имајући у виду врсту посла и залагање ваших припадника, а верујем да ћемо у наредном периоду изнаћи могућности да поспешимо вашу ефикасност и другим донацијама и облицима сарадње. Такође, желим да убудуће имате мање посла – рекао је Чокић.

Дарко Рончевић, командир Ватрогасне спасилачке јединице Младеновац захвалио се на донацији и обећао и убудуће добру сарадњу са општином Младеновац и њеним челницима.

– Посебно се захваљујем председнику Чокићу, заменику Стојановићу и Управи градске општине Младеновац на донацији и што су препознали напоре и залагање које наша Јединица улаже приликом  обављања послова и задатака. Уверен сам да ће се ова добра сарадња наставити на добробит свих грађана Младеновца – рекао је Рончевић.

Потписивању Уговора о донацији у циљу пружања материјалне помоћи градске општине Младеновац Ватрогасној спасилачкој јединици Младеновац, присуствовао је и Милош Стојановић, заменик председника градске општине Младеновац.