Актуелности

Почело асфалтирање у Међулужју

Објављено у Актуелности.

Радници ЈКП "Младеновац" почели су данас радова на постављању струганог асфалта у Међулужју. Градска општина Младеновац купила је од предузећа "Путеви Србије" количину од око 5.000 тона струганог асфалта за покривање  некатегорисаних путева на територији наше општине.

Градска општина Младеновац потписала је уговор о куповини струганог асфалта са предузећем "Путеви Србије". Купљена је количина од око 5.000 тона струганог асфалта, а асфалтираће се некатегорисани путеви и све улице које су у надлежности општине Младеновац.

Према речима Горана Секулића, члана Већа градске општине Младеновац, данас су почели радови на асфалтирању улице "Косте Васичића" у Међулужју, у дужини од око 300 метара.

– Планирамо да са овом количином од 5000 тона урадимо око четрдесет улица, просечне дужине од 300 до 350 метара, на целој територији општине Младеновац. Ове године ће се радити колико нас време послужи, а трудићемо се да искористимо сваки леп дан да се одради по нека улица. После Међулужја, прелази се у Рајковац, Ковачевац, Влашко Поље, Велику Иванчу, а затим, по плану, и у друге делове општине –  каже Секулић.