Актуелности

Купите карту - помозите Виктору

Објављено у Актуелности.

 

Фудбалска хуманитарна утакмица између екипа Младеновца и Србије одиграће се 26. октобра на градском стадиону "Селтерс". Сав приход намењен је лечењу седмогодишњег Виктора Николића. Локације на којима можете купити карте :

Продавница технике "Win Win", трафика преко пута Биоскопа (ул. Војводе Путника), трафика у парку код споменика (ул. "Краља Петра Првог), трафика код Техничке школе (ул. Вука Караџића), Кафе "Castelo", Кафе барови "Каравађо" стари и нови и кафе "Сказка"

Цена карте за одрасле је 200 динара, а за децу 100 динара

Организатори хуманитарне фудбалске утакмице су градска општина Младеновац и Радио "Хелп".

Виктор Николић болује од неурофиброматозе, тумора који напада нерве, и за његово лечење потребно је 10.000 евра. Неурофиброматоза тип 1 је обољење које се наслеђује аутозомно-доминантно и карактерише се појавом променама на ткиву коже, нервног система и очима.

Позивамо све Младеновчане да куповином карте помогну лечење нашег седмогодишњег суграђанина Виктора Николића. Утакмица ће се одиграти 26. октобра од 15 часова на градском стадиону "Селтерс".

Такође, молимо све суграђане, јавна предузећа, установе, организације и фирме да уплатом на рачун помогну прикупљању новца за лечење Виктора Николића.

Девизни жиро рачун Војвођанска банка на име Виктор Николић

355-3200458864-47

Динарски Војвођанска банка

355-3200458859-62