Актуелности

Велика Крсна - Седам путева за два дана

Објављено у Актуелности.

 

Предузеће "Београд пут" данас је завршило некатегорисани пут Владике Николаја Велимировића у Великој Крсни. Овај пут је насут каменом у дужини од 400 метара.

Екипе "Београд пута" у протекла два дана завршиле су изградњу седам некатегорисаних путева у Великој Крсни чиме је једно од најразуђенијих младеновачких села у великој мери покривено путном мрежом. Према утврђеном списку приоритета рађени су путеви којима највише пролазе  путничка возила и пољопривредна механизација.

Осим данас завршеног пута Владике Николаја Велимировића дугачког 400 метара, у крају Ћосићи, завршени су и бочни краци овог пута у дужини од 60, 120 и 250 метара. Такође, урађен је Пут према гробљу Дреновац у дужини од 500 метара, затим Пут Ћосића у дужини од 230 метара и Пут Павловића дугачак 220 метара.

 

Председник Привременог органа Владан Глишић, најавио је, поред до сада обављених радова, улагање у путну мрежу Велике Крсне од још 6.000.000 динара, као и наставак изградње водоводне мреже.

– Што се тиче Велике Крсне планирамо да почнемо изградњу друге висинске зоне водоводне мреже. То је инвестиција од преко 25 милиона динара за коју су издвојена средства из дела буџета за капиталне инвестиције – рекао је Глишић.