Актуелности

Манифестација "Бициклирајмо заједно" у Младеновцу

Објављено у Актуелности.

altМладеновачки основци од другог до шестог разреда, окупили су се данас на Градском тргу где се у организацији фирми "Каприоло" и "Солидност" одржава едукативно - забавна манифестација "Бициклирајмо заједно".

Ученици имају прилику да на забаван начин науче и обнове своје знања из безбедности у саобраћају, нарочито о правилном понашању бициклиста. Учеснике очекује вожња бицикала по полигонима, полагање тестова и награде. Манифестацију су подржали градска општина Младеновац и Унија послодаваца Младеновца.

Отварајући манифестацију, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, се захвалио организаторима, фирмама "Солидност" и "Каприоло", које су препознале значај безбедности деце у саобраћају и потребу да се јавност стално упозорава и подсећа на ову тему.

- Општина Младеновац подржала је ову акцију као што ће подржати и све друге акције које имају за циљ развијање свести и едукацију свих учесника у саобраћају. Нарочито је важно што смо данас на једном месту окупили децу, учитеље, родитеље и представнике Полиције, који једни од других могу много сазнати о начинима за повећање безбедности у саобраћају.

altГрадска општина Младеновац се током последње две године активно укључила у пројекте повећања безебдности у саобраћају. Преко наше Комисије за безебдност на путевима подељено је доста бесплатних аутоседишта за бебе, бежичних уређаја за телефонирање, тракторских ротација, бициклистичких кацига и флуоросцентних прслука. Такође, одржан је и низ едукативних предавања, а могу да кажем да ће се са оваквим акцијама сигурно наставити и у наредном периоду - рекао је Глишић.

 

 

 

 

alt alt altalt