Актуелности

Комисија за безбедност саобраћаја поклонила возачима комплете прве помоћи и друге обавезне опреме

Објављено у Актуелности.

altКомисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац спровела је акцију поделе комплета обавезне опреме.
Заједно са припадницима саобраћајне полиције Полицијске станице Младеновац. возачима је подељено 50 комплета у којима се налази прва помоћ, светлоодбојни троугао и светлоодбојни прслук.

"Веома је важно да возачи у аутомобилу поседују сву потребну опрему, као и да пакети прве помоћи буду у року трајања. Комисија за безбедност саобраћаја на путевима ГО Младеновац је препознала овај проблем и желимо да возачима укажемо на значај обавезне опреме. Такође, сем ове акције трудимо се да организујемо и низ других активности као што су едукације за наше најмлађе суграђане и родитеље, возаче пољопривредних машина и бициклисте. Једна од наших најважнијих активности свакако је подела дечијих аутоседишта и морам да истакнем да је од 1.1.2016. године до данас подељено приближно 2000 аутоседишта и да је свако дете које се родило у Младеновцу од тада добило аутоседиште", рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја.

Овом приликом надлежни су подсетили возаче да у аутомобилима морају имате комплете обавезне опреме како би били безбедни у саобраћају.

 

altalt