Актуелности

Дружење пензионера на Космају

Објављено у Актуелности.

alt

Старији Младеновчани били су у прилици да, током једнодневног излета, упознају природне лепоте Космаја и обиђу наше значајне културно-историјске споменике, манастире Павловац и Тресије, спомен костурницу, видиковац и споменик на Космају. Више од стотину Младеновчана уживало је у природним лепотама Космаја, у дружењу, рекреацији, песми и игри.

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, придружио се својим суграђанима на Космају и заједно са њима уживао у природним лепотама ове планине.

Глишић је рекао да су старији Младеновчани у време ванредног стања и мера изолације били најдисциплинованији грађани и да су, захваљујући њима, сачувани животи грађана.

„ Општина Младеновац је из свог буџета успела да обезбеди више од 7000 пакета помоћи за наше пензионере и за све суграђане који су нам се обратили за помоћ, поред близу 9000 пакета које је обезбедио Град Београд. Имали смо више од 10000 позива на бројеве телефона општинског Кол центра, а грађанима је на располагању било више од 100 волонтера. Успешно смо пребродили период иза нас и наставили са радовима на свим планираним пројектима. Хвала свима вама који сте заслужни за то што је Младеновац успео да сачува животе грађана“, рекао је Глишић.

alt alt