Актуелности

Становници Велике Крсне добијају нову водоводну мрежу

Објављено у Актуелности.

 Екипе младеновачког комуналног предузећа изводе радове на изградњи водоводне мреже у улици Сокак Катића у Великој Крсни, у дужини од 600 метара. У овој месној заједници у последње 4 године изграђено је више од 9 километара водоводне мреже, односно 85% територије села покривено је водоводом.

Градилиште у Великој Крсни обишли су државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник Градске општине Младеновац Владан Глишић.
Овом приликом разговарали су са окупљеним грађанима о пројектима планираним за наредни период. Глишић је рекао да ће улица Сокак Катића, по завршетку радова на изградњи водоводне мреже, добити и нови асфлат, као и да ће општина наставити са уређењем и изградњом путева у том селу. Он је такође подсетио да је у Великој Крсни до сада асфалтирано више од 13 километара путева, више од 14 километара насуто каменом подлогом и изграђено 30 километара земљаних путева. Такође, у овој месној заједници отворен је нови вртић, изграђено дечије игралиште и гасификациона мрежа на територији целог села.
Након завршетка радова у Великој Крсни, екипе ЈКП „Младеновац“ почеће са радовима на изградњи водоводне мреже у месној заједници Ковачевац у улици Ерско брдо.