Актуелности

Пријем за младеновачке одбојкаше поводом пласмана у Прву лигу Србије

Објављено у Актуелности.

 Победом у Прокупљу над Топличанином, екипа Одбојкашког клуба Младеновац освојила је прво место у Првој Б лиги Србије. Младеновчани су се тако вратили у виши ранг такмичења и наредне сезоне ће се такмичити у Првој лиги Србије.

Тим поводом, у свечаној сали др „Елси Инглис“ организован је свечани пријем на којем је члан Извршног одбора Одбојкашког савеза Србије, Милан Јовановић, момцима честитао на успеху и капитену Огњену Булићу уручио пехар.
Улазак у Прву лигу Србије је велики успех за младеновачку одбојку, оценио је председник ОК „Младеновац“, Радослав Стојић. Он је рекао да је упркос свим потешкоћама изазваним епидемиолошком ситуацијом у Србији, Одбојкашки клуб Младеновац успео да заврши успешно сезону а да је једна од амбиција и борба за пласман у Суперлигу.
У наредном периоду, као и до сада, овај Одбојкашки клуб имаће подршку Градске општине Младеновац, истакао је председник општине, Владан Глишић и честитао свим представницима клуба на великом успеху. Он је рекао да је циљ да се млади мотивишу да се баве спортом. Честитке на уласку у виши ранг такмичења упутио је и члан Већа Градске општине Младеновац, Богдан Вуксановић.
Odbojkasi1
Odbojkasi2
Odbojkasi3
Odbojkasi4
Odbojkasi5
Odbojkasi6
Odbojkasi7
Odbojkasi8
Odbojkasi9