Актуелности

Припреме за Геџин Меморијални турнир

Објављено у Актуелности.

 

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и члан Већа задужен за спорт, Богдан Вуксановић, састали су се данас са генералним секретаром Рвачког савеза Србије Миланом Јелићем, председником Савеза рвачких судија Србије Војиславом Табачким, потпредседником Рвачког савеза Београда Александром Питулићем и секретарaком РК "Љубомир Ивановић- Геџа", Радмилом Миленковић.

На састанку је било речи о припремама за организацију Меморијалног рвачког турнира "Љубомир Ивановић - Геџа" који ће бити одржан 3. и 4. септембра у хали младеновачког Спортског центра. Овај спортски догађај се организује уз подршку Министарства за спорт и омладину Владе Републике Србије и Секретаријата за спорт Града Београда. Између осталог, договорени су детаљи у вези са организацијом турнира како би ова спортска манифестација протекла беспрекорно.

С тим у вези, договорено је да се што пре формира организациони одбор који ће чинити представници Савеза, општине Младеновац и Спортског центра.

Председник Глишић је истакао да је овај турнир најбоља промоција општине Младеновац и младеновачког спорта и рекao да ће општина помоћи организацију како би овај велики спортски догађај, који ће окупити велики број рвача из целог света, био организован на највишем нивоу.

Pripremegedza1
Pripremegedza2
Pripremegedza3
Pripremegedza4