Актуелности

Изградња канализационе мреже у улици Браће Баџак

Објављено у Актуелности.

 

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и директор ЈКП „Младеновац“ Владета Лучић, обишли су радове на изградњи канализационе мреже у делу улице Браће Баџак. Радове изводи младеновачко Комунално предузеће, а финансирају се из буџета општине.

Изградњом нове мреже и прикључењем станара који живе у стамбеним објектима 25, 27 и 29, биће решен вишегодишњи проблем који становници овог дела улице имају са мешањем кишне и фекалне канализације, до чега долази услед великих атмосферских падавина.

„Велике количине воде се сливају из правца гробља и ДИС-а, преко улице Шкотских сестара и Космајске до овог дела улице Браће Баџак који представља најнижу тачку и долази до скупљања воде на једном месту. До сада се фекална канализација из ових зграда изливала у кишну што је представљало велики проблем. Изградњом нове мреже која ће имати већу пропусну моћ, као и постављањем новог сливника, биће спречено изливање канализације, а прикључењем грађана на исту успоставиће се нормално функционисање мреже у овом делу града“, рекао је Глишић.

Kanalizacijabb1
Kanalizacijabb2
Kanalizacijabb3
Kanalizacijabb4
Kanalizacijabb5
Kanalizacijabb6
Kanalizacijabb7
Kanalizacijabb8