Актуелности

Момировић: Реконструкција надвожњака у Младеновцу добро напредује, извођачи да убрзају темпо

Објављено у Актуелности.

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић обишао је данас локацију реконструкције надвожњака – моста у градској општини Младеновац.
 
,,Задовољан сам напретком радова на реконструкцији моста, који представља капију Шумадије. Овакви мостови не могу само да се шминкају, не може реконструкција да се импровизује. Ми сада градимо хиљаде километара аутопутева, али ако се не заврше овакви пројекти, обилазнице око градова, локални путеве, нећемо испунити наш циљ. Захвалан сам људима из Путева Србије и Страбага и очекујем и да ћемо ово брзо завршити“, рекао је министар Момировић и замолио грађане Младеновца да имају разумевања за радове у току.
 
Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић нагласио је да очекује пуштање саобраћаја на овом мосту за неколико недеља и захвалио се ресорном министарству и извођачу радова на посвећености.
 
Реконструкција овог надвожњака – моста у Улици Краља Петра Првог повезује центар Младеновца са путем ка Тополи и налази се на деоници државног пута ИИ А реда бр. 147, Младеновац - Младеновац (Селевац). Дужина надвожњака је 215 метара, од тога сама конструкција је дужине 50 метара, а приступне саобраћајнице са обе стране су дужине 165 метара.
Momirovic2
Momirovic3
Momirovic4
Momirovic5
Momitovic1