Актуелности

Сајам запошљавања у Младеновцу

Објављено у Актуелности.

Сајам запошљавања у МладеновцуГрадска општина Младновац и Национална служба за запошљавање, филијале Младнеовац и Сопот, почетком децембра у Спортском центру организују сајам запошљавања на којем се очекује учешће преко 30 фирми. Сајам запошљавања ће се одржати у Хали Спортског центра у Младеновцу 3. децембра 2010. године од 10 до 16 часова. Организатори су већ обавили разговоре са доста послодаваца тако да се очекује учешће фирми које већ раде у Младеновцу али и неких компанија које ускоро планирају започињање посла у нашој општини.

Саветници из НЗС ће током одржавања сајма помоћи незапосленима у изради својих радних биографија, а заинтересовани учесници, незапослени и послодавци могу се сваког радног дана обратити Младеновачкој и Сопотској филијали Националне службе за запошљавање око додатних информација.

Осим за незапослене којима је ово шанса да се на директан и непосредан представе фирмама које потражују раднике, сајам запошљавања ће бити користан и за саме послодавце обзиром да ће се организовати радионице на којим ће бити упознати са субвенцијама предвиђеним локалним акционим планом за запошљавање као и хранитељством као могућношћу за допуну радног стажа.