Актуелности

Весић поделио пакетиће за 270 деце здравствених радника, полицајаца и комуналних милиционера у Младеновцу

Објављено у Актуелности.

 

Заменик градоначелника Горан Весић поделио је данас новогодишње пакетиће за 270 деце из Младеновца. Он је својом покретном канцеларијом обишао Специјалну болницу за интерне болести, Полицијску станицу Младеновац и испоставу Комуналне милиције у овој општини.

Весић је том приликом прецизирао да је 108 пакетића намењено деци запослених у ковид болници, 15 за децу комуналних милицајаца и 150 за децу полицајаца.

– Ово је време када би сви требало да мислимо једни на друге, посебно на децу. Здравствени радници, као и полицајци и комунални милиционери, изнели су велики терет борбе с ковидом. Ми смо земља која је успела да нађе меру између рада и заштите здравља. Наша престоница биће једна од ретких у Европи са организованим дочеком Нове године, али наравно уз упозорење свима да је вирус још увек ту и да морамо да водимо рачуна једни о другима. Нова година је прилика да се овим људима још једном захвалимо за све што раде за наше друштво и наш Београд – казао је Весић.

Вршилац дужности директора болнице др Весна Ђукић прецизирала је да је сво особље окренуто ка ковид одељењима и пацијентима оболелим од вируса короне, осим одељења за дијализу са 50 пацијената, те да је ова болница трећи пут у ковид-систему.

- Стимулативан је велики број деце у нашој здравственој установи, где има доста младих брачних парова, тако да ће их бити и више. Захваљујем Граду Београду на поклон-пакетићима јер болницанемасвоја средства за ту намену. Обрадовали сте најмлађе, а то је најважније током празника – навела је Ђукић.

Догађају су присуствовали директор „Паркинг сервиса" Андрија Чупковић и председник општине Младеновац Владан Глишић.

Извор: beograd.rs

Vesicpaketici1
Vesicpaketici2
Vesicpaketici3
Vesicpaketici4
Vesicpaketici5
Vesicpaketici6
Vesicpaketici7
Vesicpaketici8