logo

Велика победа ОФК Младеновца

Велика победа ОФК МладеновцаФудбалери градског српсколигаша однели су у јучерашњем локалном дербију сва три бода из Јагњила. Иако је Шумадија уочи утакмице важила за фаворита, нарочито после слабог пролећног старта ОФК Младеновца, као и чињенице...

Велика победа ОФК МладеновцаФудбалери градског српсколигаша однели су у јучерашњем локалном дербију сва три бода из Јагњила. Иако је Шумадија уочи утакмице важила за фаворита, нарочито после слабог пролећног старта ОФК Младеновца, као и чињенице да тим из Јагњила слови за екипу са најтврђом одбраном у лиги, Младеновчани су успели да голмана Муратовића почасте са чак три гола.

ШУМАДИЈА (Ј) – ОФК МЛАДЕНОВАЦ 1 : 3 (1 : 2) . Близу 500 покислих навијача сигурно се нису покајали јер су имали прилику да погледају интерсантну и драматичну утакмицу. Фудбалска представа са четири гола, досуђеним пеналом за госте и по једним недосуђеним са обе стране као и десетак изузетних шански свакако су исплатили цену карте.

Младеновац је повео у седмом минуту преко Марка Пантића који клизећим стартом доводи тим са "Селтерса" у вођство. Међутим, десет минута касније, Јагњилци изједначују преко Живановића који постиже гол на набачену лопту из корнера. Досуђен пенал за госте у 38. минуту успешно изводи Срећковић који опет доводи Младеновац у предност. У наставку игре, пре свега захваљујући силним промашајима домаћина и добрим одбранама Младеновића, мрежа Младеновчана мирује. Када је силина напада Шумадија достиигла зенит и када је изједначујући гол "висио у ваздуху", на одбијену лопту налеће Срећковић и у 67. минуту поставља коначан резултат.Резултати 18. кола

Срем – Сопот : (2 : 0)
Палилулац – Лисовић : (1 : 0)
Шумадија (Ј) – Младеновац : (1 : 3)
Синђелић – Раднички (О) : (0 : 0)
Железничар – Телеоптик : (1 : 2)
Раднички (НБГ) – ПКБ : (1 : 2)
Дорћол – БАСК : (0 : 0)
Београд – Земун : (1 : 2)

Табела Српске лиге "Београд"

1. Земун ... 48
2. Телеоптик ... 45
3. Шумадија ... 35
4. Раднички (О) ... 27
5. Лисовић ... 23
6. Сопот ... 23
7. Срем ... 23
8. Младеновац ... 22
9. БАСК ... 22
10. Дорћол ... 20
11. Палилулац ... 20
12. ПКБ ... 19
13. Београд ... 18
14. Железничар ... 17
15. Синђелић ... 17
16. Раднички (НБГ) ... 15Парови 19. кола

МЛАДЕНОВАЦ - СИНЂЕЛИЋ
РАДНИЧКИ (О) - ЖЕЛЕЗНИЧАР
ТЕЛЕОПТИК - РАДНИЧКИ (НБГ)
ПКБ - ДОРЋОЛ
БАСК - БЕОГРАД
ЗЕМУН - ПАЛИЛУЛАЦ
ЛИСОВИЋ - СОПОТ
ШУМАДИЈА - СРЕМ

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.