logo

Погинуо младић у Баташеву

Погинуо младић у БаташевуПриликом слетања са пута у насељу Баташево, у раним јутарњим часовима у суботу 4. априла, погинуо је Ненад Чокић (27) из Ковачевца. Несрећни младић се налазио сам у колима када је слетео с пута, ударио у рекламни стуб крај сЮ..

Погинуо младић у БаташевуПриликом слетања са пута у насељу Баташево, у раним јутарњим часовима у суботу 4. априла, погинуо је Ненад Чокић (27) из Ковачевца. Несрећни младић се налазио сам у колима када је слетео с пута, ударио у рекламни стуб крај саобраћајнице и на лицу месту издахнуо.

Ненад Чокић је био бивши фудбалер Ковачевца. Каријеру је почео у пионирима ОФК Младеновца, играо је за све млађе селекције клуба са "Селтерса", пола године је био првотимац у српсколигашкој конкуренцији 2001. године. Носио је и дрес Радничког ПДМ. Ненад Чокић је јуче сахрањен у родном Ковачевцу.

Из полиције апелују на возаче аутомобила да смање брзину, вежу заштитини појас, а да се моторциклисти придржавају ограничења брзине и носе кациге.

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.