logo

Иван Бујагић на челу ОФК Младеновца

Иван Бујагић на челу ОФК МладеновцаЧланови УО ОФК Младеновца усвојили су оставку досадашњег тренера Александра Маринковића и на његово место изабрали Ивана Бујагића (38). Бујагићу ће у вођењу екипе помагати Игор Ђурђевић, док ће голамане тренирати Саво Ю..

Иван Бујагић на челу ОФК МладеновцаЧланови УО ОФК Младеновца усвојили су оставку досадашњег тренера Александра Маринковића и на његово место изабрали Ивана Бујагића (38). Бујагићу ће у вођењу екипе помагати Игор Ђурђевић, док ће голамане тренирати Саво Колунџић. Нови тренер на "Селтерсу" својевремено је водио Раднички ПДМ и Сопот, а пре годину дана био је помоћник тренера Жарка Ђуровића у ОФК Младеновцу, док је тим био у прволигашкој конкуренцији. Бујагић је до прошле недеље седео на клупи Рабровца.

– Познајем екипу у чијем саставу има квалитетних фудбалера. Надам се успешним резултатима и верујем да ћемо изборити опстанак у јакој лиги – кратко је изјавио Бујагић.

После најтежег пораза од почетка првенства, у прошлом колу од Дорћола са 4 : 0, ОФК Mладеновац је пао на 11. место са 24 бода, два више од претпоследњег Синђелића, а четири од последњепласираног Радничког (НБГ). У предстојећем колу Младеновац на "Селтерсу" дочекује екипу Београда.

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2020.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.