logo

Признање Црвеном крсту Младеновац

Признање Црвеном крсту МладеновацПоводом обележавања Недеље Црвеног крста и 11. маја – Националног дана добровољних давалаца крви, јуче је у Старом двору одржан пријем за даваоце крви, представнике служби трансфузије крви и општинских организација...

Признање Црвеном крсту МладеновацПоводом обележавања Недеље Црвеног крста и 11. маја – Националног дана добровољних давалаца крви, јуче је у Старом двору одржан пријем за даваоце крви, представнике служби трансфузије крви и општинских организација Црвеног крста, као и победнике ликовног и литерарног конкурса "Крв живот значи". Домаћин пријема, који су организовали Црвени крст Београда и Градска управа, био је Милан Кркобабић, заменик градоначелника Београда.

На пријему су уручена признања општинама Земун, Лазаревац и Младеновац јер су претходне године премашиле свој план давања крви, док су највиша појединачна признања Црвеног крста Србије добили добровољни даваоци крви који су ову драгоцену течност даривали више од 100 пута (мушкарци) и 50 пута (жене). Уручено је и 18 награда ученицима основних и средњих школа који су победили на литерарном и ликовном конкурсу "Крв живот значи", на коме су учествовали ученици из 94 основне и 24 средње школе.

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2020.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.