logo

Почео расплет

Почео расплетЈош три утакмице нас деле од одговора на питање да ли ће се ОФК Младеновац и следеће сезоне такмичити у Српској лиги, или ће после само једне сезоне у проведене у овом рангу испасти у друштво београдских зонаша. После веЮ..

Почео расплетЈош три утакмице нас деле од одговора на питање да ли ће се ОФК Младеновац и следеће сезоне такмичити у Српској лиги, или ће после само једне сезоне у проведене у овом рангу испасти у друштво београдских зонаша. После великог бода освојеног јуче у Железнику против конкурента за опстанак БАСК – а, нашем тиму предстоји одлучујућа утакмица против ПКБ – а која се игра на "Селтерсу" у недељу од 17.30. Градском тиму којег су ове сезоне пратили велики финансијски и кадровски проблеми у овом мечу потребна је победа. Позивамо све навијаче да дођу на утакмицу и пруже подршку плавима у борби за опстанак.

БАСК – МЛАДЕНОВАЦ 0 : 0 . Играло се опрезно, са бункерима испред гола, те је и резултат био очекиван. Пред стотинак гледалаца мреже су мировале свих 90 минута, а једино вредно помена су спорадични ударци из даљине нападача БАСК – а, Симовића и Стошића и деветке Младеновчана Костића. ЗЕМУН – ШУМАДИЈА 4 : 1 ( 2:0 ) . Пред 300 гледалаца на стадиону у Горњој Вароши, водећи тим Српске лиге обезбедио је повратак у Прву лигу Србије. Очекивна победа Земунаца који су головима Јеремића 18, Лекића 36. и Вујошевића у 80. и 85. минуту потопили Јагњилце који после успешне сезоне за клуб остају на високом трећем месту, али и даље у српсколигашком друштву.Резултати 28. кола

Срем – Телеоптик : (1 : 0)
БАСК – Младеновац : (0 : 0)
Земун – Шумадија (Ј) : (4 : 1)
Лисовић – Синђелић : (1 : 1)
Сопот – Железничар : (0 : 0)
Палилулац – Раднички (НБГ) : (2 : 0)
Београд – Дорћол : (3 : 2)
ПКБ – Раднички (О) : (2 : 2)

Табела Српске лиге "Београд"

1. Земун ... 70
2. Телеоптик ... 62
3. Шумадија ... 51
4. Срем ... 40
5. Раднички (О) ... 37
6. Београд ... 34
7. Дорћол ... 34
8. Железничар ... 34
9. Сопот ... 33
10. Палилулац ... 33
11. БАСК ... 32
12. Младеновац ... 32
13. Синђелић ... 32
14. Лисовић ... 31
15. ПКБ ... 29
16. Раднички (НБГ) ... 19


Парови 29. кола

ДОРЋОЛ - ПАЛИЛУЛАЦ
РАДНИЧКИ (НБГ) - СОПОТ
ЖЕЛЕЗНИЧАР - ЛИСОВИЋ
СИНЂЕЛИЋ - ЗЕМУН
ШУМАДИЈА - БАСК
МЛАДЕНОВАЦ - ПКБ
РАДНИЧКИ (О) - ТЕЛЕОПТИК
БЕОГРАД - СРЕМ

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2020.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.