logo

Iz Mladenovca za Srbiju

Na manifestaciji „Iz Mladenovca za Srbiju,“ predstavljeni su prirodni i turistički potencijali, proizvodi od voća i povrća, mleka i mesa, meda, proizvodi starih zanata i narodne radinosti.

Događaj je otvorio predsednik Gradske opštinne Mladenovac, Bogdan Vuksanović, a prisutnima se obratila i županka opštine Gornja Radgona Urška MaukoTuš. Značaj Mladenovca na turističkoj mapi Beograda i Srbije istakao je direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović koji je naglasio da opština Mladenovac važna u tom smislu i da će imati punu podršku u razvoju turističkih potencijala.

Hvala opštinama Aranđelovac, Smederevska Palanka, Surčin, Obrenovac, Lazarevac, Palilula, Stari Grad, kao i gostima iz opštine Gornja Radgona iz Slovenije i opštine Pale iz Republike Srpske koje su učestvovale na manifestaciji.
Posebno hvala izlagačima iz Mladenovca i drugih gradova kao i svima koji su učestvovali u kulturno umetničkom programu – Predškolskoj ustanovi Jelica Obradović, kulutrno umetničkim društvima „Ljubomir Ivanović – Gedža“, „Slavko Manojlović“, „Šumadija“.

 Hvala na učešću i Domu zdravlja, Gerontološkom centru i Dnevnom boravku za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju, Institutu za rehabilitaciju Selters i Centru za kulturu i turizam. Velika zahvalnost na podršci JKP „Mladenovac“.

Vidimo se sledeće godine u još većem broju!

MldSRB1
MldSRB2
MldSRB3
MldSRB4
MldSRB5

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.