Aktuelnosti

Podrška Grada Beograda u realizaciji novih projekata

Objavljeno u Aktuelnosti.

 

Član Gradskog veća Vuk Mirčetić razgovarao je sa predsednikom Gradske opštine Mladenovac Vladanom Glišićem i njegovim saradnicima o aktuelnim i budućim projektima  u ovoj opštini.

Tokom radnog sastanka u opštini Mladenovac, Mirčetić je naglasio da su potrebe građana na prvom mestu i da će rad na poboljšanju uslova života stanovnika gradskih opština, kroz realizaciju različitih projekata, biti prioritet i osnovni zadatak  rukovodstva Grada Beograda.

„U direktnoj komunikaciji najbolje možemo da sagledamo potrebe građana kako bismo na osnovu toga planirali buduće investicije. Cilj nam je da dođemo do novih ideja i rešenja i podstaknemo građane da aktivnije učestvuju u kreiraranju planova i donošenju odluka. Mladenovac ima velike potencijale u mnogim oblastima, naročito kada je reč o kulturi i turzmu i verujem da ćemo u narednom periodu u tim segmentima mnogo toga unaprediti. Gradonačelnik Aleksandar Šapić i njegov tim imaju ideje i energiju da dosadašnju dobru saradnju Grada Beograda i Opštine Mladenovac u mnogim oblastima unaprede, a ovi susreti su prvi korak u tom smeru“, rekao je Mirčetić.

Jedna od tema sastanka bila je i osnivanje svojevrsnog Info centra, po ugledu na Gradsku kuću koja postoji na Novom Beogradu, koji bi bio informativno - servisni centar građana.

Vukmircetic1
Vukmircetic2
Vukmircetic3
Vukmircetic4