Aktuelnosti

Srebro i bronza za Lanu i Milicu na prvenstvu Srbije

Objavljeno u Aktuelnosti.

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, primio je takmičare, njihove roditelje i rukovodstvo Atletskog kluba Mladenovac povodom velikog uspeha mladih takmičarki Lane Spasojević i Milice Jovanović koje su se okitile medaljama na nedavno održanom prvenstvu Srbije u Sremskoj Mitrovici.
 
U izuzetno jakoj konkurenciji, iako su se takmičile sa starijima od sebe, Lana je uspela da osvoji srebrnu medalju u trci na 800 metara, dok je Milica osvojila bronzu u trci na na 200 metara.
 
Uspeh vredan pažnje ostvarila je i štafeta 4×100 metara koja je osvojila četvrto mesto, iako je bila ubedljivo najmlađa u konkurenciji finalista.
 
Zahvaljujući dobrim rezultatima troje takmičara Atletskog kluba Mladenovac, Lana Spasojević, Milica Jovanović i Dušan Mihajlović predstavljaće našu opštinu i Grad Beograd na prestižnom atletskom takmičenju koje će se održati u italijanskom gradu Majanu od 8 – 12. septembra.
 
Prijemu mladih atletičara prisustvoali su i direktor Sportskog centra "Ljubomir Ivanović Gedža"  Bogdan Vuksanović, sekretar Sportskog saveza Mladenovca Aleksandar Jovanović, predsednik Atletskog kluba Mladenovac Dejan Mihajlović i trener Miloš Trivunović.
 
Ovom prilikom je rečeno da se uveliko radi na realizaciji postavljanja atletske staze što bi olakšalo trenažni proces i doprinelo novim uspesima mladih atletičara.

Ssavez1
Ssavez2
Ssavez3
Ssavez4
Ssavez5