Aktuelnosti

Deveti "Kids Fest" u Mladenovcu

Objavljeno u Aktuelnosti.

U prepunoj galeriji „Foaje“ mladenovačkog Centra za kulturu i turizam, otvoren je „Kids Fest“. Deveti put zaredom ova ustanova kulture pretvara se u čarobni svet mašte, tradicionalnom smotrom za najmlađe.


Crtaonica, žongleri, animatori, čoko fontana i niz dešavanja predstavljalo je samo uvertiru za ono što će se dešavati na velikoj pozornici rezervisanoj za predstave „Lepotica i zver“, „Petar Pan“, „Mačak u Čizmama“...


„Posle dve teške godine jedan od omiljenih festivala najmlađih Mladenovčana otvorili smo, slobodno mogu reći, u velikom stilu. Kreativni tim naše ustanove osmislio je program za koji se već prve večeri tražila karta više. Trudimo se da opravdamo očekivanja verne publike koja raste uz nas, mnogi učesnici našeg festivala danas su punoletni građani i u tome je veličina Kids-a“, rekao je direktor Centra za kulturu i turizam i osnivač festivala Branko Miloradović.


Nakon dečjeg festivala, publiku u Mladenovcu čeka bogat program u vidu koncerata klasične muzike, pozorišnih predstava, najnovijih filmova, književnih promocija.

 

Kids1
Kids2
Kids3
Kids4
Kids5